• Hívjon minket: +36 30 945 7853
  • Email: info@revolte.hu
  • Nyitvatartás: 8:00-16:00

Rólunk

Worker

A Révolte Solutions gondolata 2014-ben született, amikor a vállalkozás közgazdász végzettségű ügyvezetői elhatározták, a pályázatírás és ügyviteli tanácsadás területén nyitnak a piac felé. A KKV-k körén belüli alacsony pályázói kedv és a nehezen megvalósítható projektek tengerében találni kellett egy megoldást, hogy a szkeptikus tömegeket meg lehessen győzni, a támogatás nem megnyerhetetlen.

Beszéljenek a számok!

15-20%

Akik megnyitják a hirdetést

8-10%

Azok, akik áttérnek a weboldalra

2-4%

Azok, akik jelentkeznek

1-2%

Azok, akikből végül ügyfél válik

Amit érdemes tudni

Kampányok

Átlagosan a kampányok 15-20%-a éri el a célközönséget. Ez azt jelenti, hogy az adatbázistól és a kampány tartalmi összetevőitől függően 10%-os kattintási arányt érhetünk el.

Weboldal

Körülbelül a látogatók harmada áttér a hirdető weboldalára, hogy ott többet megtudjon.

Látogatók

Az oldalt meglátogatók kb. 20-30%-a jelentkező (potenciális ügyfél) lesz. Innen már az üzleti érzékünk szabja meg, hogy ki lesz partner és ki nem

Összegezve

Összegezve: Ha elég alaposan felmérjük a terepet, akkor ismeretség nélkül is könnyedén szerezhetünk partnereket.


Mindezen előnyök mellett a legfontosabb; a költséghatékonyság. Talán nem is gondolná, de ez a megoldás akár meg is tizedelheti a marketingre szánt költségeit, emellett pedig sokkal hatékonyabb, mint bármi más. Vegyünk például egy kereskedelemmel foglalkozó vállalkozást; egy viszonteladói hálózat kiépítése évekbe telik, az indulási költsége pedig iszonyatosan magas. Mire megtalálnak bennünket az első nagyobb cégek, évek is eltelnek, emellett pedig házalni kell, üzletkötők felfogadására van szükség és rengeteg utazással jár. A megoldásunk drasztikusan lecsökkenti az ügyfélkereséssel töltött időt, mert a módszer lehetővé teszi, hogy maguk keressenek bennünket azok, akiket érdekel, nem pedig fordítva. Tömeges, mégis személyre szabott ajánlatok adását tudjuk lebonyolítani mindössze egy lépésben, nincsen szükség semmilyen közvetítőre! A kampány eredménye azonnal mérhető, az elemzésre szolgáló anyag könnyen kezelhető formában és nagy tömegben érkezik.  

Csapatunk elkezdett a pályázatokkal egyre széleskörűbben foglalkozni, mely során kibővítettük profilunkat a webfejlesztés, a rendezvényszervezés és a marketing tanácsadás területeivel. A kezdetben pályázatokon keresztül működő együttműködéseink végül hosszú távú partnerkapcsolatokká fejlődtek, melyek azóta is töretlenül tartanak. A pályázatok lezárulását követően új területek felé vettük az irányt, ennek köszönhetően immáron négy éves tapasztalattal bírunk a piacosítás és az online marketing területén, melyek mára csapatunk fő profilját képezik. Ezeken túl pedig megjelentünk az építőipari fejlesztések területén is, így csapatunk nem csak az arculatépítésben és a piacosításban, de a telephelyfejlesztésben is jelentős tapasztalatokra tett szert.
Construction

Csapatunk három legfőbb ismérve a következő: elhivatottság, találékonyság és lojalitás. Kiemelt partnereinkkel folyamatos együttműködés alakult ki és támogatjuk egymás munkáját. Az itt feltüntetett partnereinknek minden esetben olyan projektet valósítottunk meg, ahol mindenre szükség volt. Bizonyos projektek esetében még csak az ötlet létezett amikor elkezdtük a közös munkát, a megvalósítási folyamat végén pedig több disztribútor is jelentkezett a kész termékért! Tekintse meg, hogy mit értünk el eddig együtt!

 

 

Ötlete van? Kérjen visszahívást!

 

A siker kulcsa az Ön kezében van.
Mi megtaláljuk Önnek a megfelelő ajtót!